• A honlapon található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kizárólagosan csak a tájékoztatást szolgálják.
    Az információ megváltoztatása vagy aktualizálása előzetes értesítés nélkül is lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat.
  • Az oldalon közölt tartalmak nagy részben saját szellemi termékek, részben viszont harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazzák. Utóbbi esetén a honlapon minden esetben megjelöljük az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az saját szellemi alkotásnak tekintendő, és mint ilyen, teljes körű szerzői jogi védelmet élvez.
  • Ezúton hozzájárulásunkat adjuk a közzétett szellemi termékeink idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül az Iskola nevének és a http://www.gardonyi-kal.hu URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl valamely szellemi alkotásunkat teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a szerző(k) előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed az általunk esetlegesen kiküldött hírlevelek tartalmára is.
  • Nem vállalunk garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítjuk a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, ill. a honlap használatából adódó károk miatt.
  • A honlapon található mindennemű anyag a szerzői jog védelme alá esik, felhasználni bármilyen célra csak előzetes engedéllyel lehet.
    Weboldalunk használata azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.
  • A weboldalon közzétett fotókon szereplő személyek a fénykép elkészítéséről értesültek, annak közzétételéhez hozzájárultak.


Jogi idézés:
Az 1999.évi. LXXVI. Törvény Szerzői jogokról
36.§.(1) bekezdése, amely a következőképpen szól: 
“36. § (1) Tény- és híranyagot tartalmazó közlemények – a forrás megjelölésével – szabadon átvehetők. Nyilvános tárgyalások és beszédek tartalma szabadon felhasználható, de az oktatási, tudományos, ismeretterjesztő, továbbá a szórakoztatás céljából tartott előadások felhasználásához, valamint beszédek gyűjteményes kiadásához a szerző hozzájárulása szükséges.”

A Polgári Törvénykönyv
80.§.(2) bekezdése, amely a következőképpen szól:
“80. § (2) Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához – a nyilvános közszereplés kivételével – az érintett személy hozzájárulása szükséges.”