“Kedves Olvasó!

Köszöntöm a Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola honlapján!

2013. szeptembertől iskolánk fenntartója az Egri Főegyházmegye, a nevelő-, oktató munka katolikus szellemben folyik.
Fő feladatunk összhangot teremteni egyfelől a műveltség és a hit, másfelől a hit és a mindennapi élet között. Munkánk célja: segítsük a diákokat, hogy a keresztény értékrendre építve művelt, felelősségteljes emberré, gazdag személyiséggé, tisztességes és emberséges felnőtté váljanak.


Nevelésünk négy alapelve: az igaz, a szent, a szép és a jó.

 

Kollégáim következetesen, okos szeretettel végzik munkájukat, ennek köszönhetően tanítványaink sikeresen helyt állnak a versenyeken, és eredményesen szerepelnek a középiskolai felvételin is.
Intézményünk a gyermekekért van, nálunk Ők jelentik a legnagyobb értéket.
Az elmúlt időszakban hagyományainkat nemcsak megőriztük, de újakkal is gazdagítottuk.
Köszönöm a fenntartónak a szakmai és nevelő munkánkhoz a feltételek biztosítását, kollégáim áldozatos, fáradságot nem ismerő munkáját, a szülők támogatását és diákjaink helytállását.”

 


Aktuális hírek

 • Álláshirdetés
  A Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére: tanító angol nyelv műveltségi területtel matematika – bármely szakos tanár testnevelés – bármely szakos tanár A jogviszony határozott idejű munkaviszony, teljes munkaidőben. A munkavégzés helye 3350 Kál, Rózsa út 8. A munkakör keretében ellátandó feladatok: Nevelés-oktatás a munkakörre a jogszabályban előírt feladatok…
 • Álláshirdetés
  Álláshirdetés
 • 2021. október 23.
  Adassék dicsőség azoknak “akikre nem volt méltó a világ”(Zsid 11,38)Iskolánk 6. a osztályos tanulói színvonalas irodalmi műsort adtak elő az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett községi ünnepségen. Köszönjük a műsor betanítását Bodrogi Irén és Faragó-Szép Ilona tanárnőknek!Emlékezzünk a hősökre, kik életüket adták magyar hazánkért!
 • Határtalanul! 2019. Június
  Iskolánk 6., 7. és 8. osztályos tanulói Horvátországban voltak 2019. június 4-7. között  a Határtalanul! pályázat keretein belül. Az előkészítő órán bepillantást nyertek a rájuk váró programokba. Fotókat lásd a Galériában! A program megvalósításáról szóló beszámoló a Letöltésekben olvasható.
 • Határtalanul! 2017. Szeptember
  Káli diákok Székelyföld szívében HAT-17-01-2017-00564      Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett Határtalanul! program jóvoltából a Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola 37 tanulója vett részt az ötnapos erdélyi tanulmányi kiránduláson. A 2017. szept. 2-6-ig tartó utazás során tanulóink és kísérőik Erdély legfontosabb nevezetességeit látogatták meg. Az állami támogatásból megvalósuló pályázat fedezte a gyerekek útiköltségét, szállását,…