2020. október 28. szerda, Simon, Szimonetta, Szimóna
Linkek     Impresszum
 
Jognyilatkozat
 
 
  • A honlapon található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kizárólagosan csak a tájékoztatást szolgálják.
    Az információ megváltoztatása vagy aktualizálása előzetes értesítés nélkül is lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat.
  • Az oldalon közölt tartalmak nagyrészben saját szellemi termékek, részben viszont harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazzák. Utóbbi esetén a honlapon minden esetben megjelöljük az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az saját szellemi alkotásnak tekintendő, és mint ilyen, teljes körű szerzői jogi védelmet élvez.
  • Ezúton hozzájárulásunkat adjuk a közzétett szellemi termékeink idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül az Iskola nevének és a http://www.gardonyi-kal.hu URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl valamely szellemi alkotásunkat teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a szerző(k) előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed az általunk esetlegesen kiküldött hírlevelek tartalmára is.
  • Nem vállalunk garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítjuk a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, ill. a honlap használatából adódó károk miatt.
  • A honlapon található mindennemű anyag a szerzői jog védelme alá esik, felhasználni bármilyen célra csak előzetes engedéllyel lehet.
    Weboldalunk használata azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.
  • A weboldalon közzétett fotókon szereplő személyek a fénykép elkészítéséről értesültek, annak közzétételéhez hozzájárultak.

Jogi idézés:
Az 1999.évi. LXXVI. Törvény Szerzői jogokról
36.§.(1) bekezdése, amely a következőképpen szól: 
"36. § (1) Tény- és híranyagot tartalmazó közlemények - a forrás megjelölésével - szabadon átvehetők. Nyilvános tárgyalások és beszédek tartalma szabadon felhasználható, de az oktatási, tudományos, ismeretterjesztő, továbbá a szórakoztatás céljából tartott előadások felhasználásához, valamint beszédek gyűjteményes kiadásához a szerző hozzájárulása szükséges."

A Polgári Törvénykönyv
80.§.(2) bekezdése, amely a következőképpen szól:
"80. § (2) Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához - a nyilvános közszereplés kivételével - az érintett személy hozzájárulása szükséges."


 
EFOP 3.2.3-17-2017-00021
Digitális környezet a köznevelésben az Egri Főegyházmegye oktatási intézményeiben
www.kal.egyhazmegyedigitalis.hu/


Jelenleg nincs aktuálisan érvényes felajánlás vagy kérés.

2019. május 21.
2017. szeptember 13.
2015. január 29.
 
Káli Gárdonyi Géza
Katolikus Általános Iskola
Oldaltérkép Kérdése, észrevétele van?
3350 Kál, Rózsa út 8.

Telefon: +36 36 487 038
Fax: +36 36 587 001

katolikusiskola.kal@gmail.com
info@gardonyi-kal.huELKÜLD
 © 2014   Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola - Minden jog fenntartva! Jognyilatkozat | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép